web builder

GEBRUIKSVOORWAARDEN

DISCLAIMER Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

PRIVACY VERKLARING U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.


Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

UITSLUITING VAN AANSPRAKELIKHEID Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Evangelische Kerk Kuurne aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

VERWIJZINGEN OP EN NAAR EKKUURNE.BE Evangelische Kerk Kuurne heeft geen enkele invloed op, en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor inhoud op websites van derden, waarnaar op onze site naar wordt verwezen of waarop naar onze site wordt verwezen. Wanneer u deze websites bezoekt, valt u onder de huisregels van de betreffende website. Wij stellen het op prijs indien u geconstateerde onvolledigheden en/of fouten aan ons meldt op het email adres: info@ekkuurne.be

BESCHIKBAARHEID De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
AUTEURSRECHTEN EN INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN Het auteursrecht op deze website berust bij Evangelische Kerk Kuurne of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Evangelische Kerk Kuurne. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Evangelische Kerk Kuurne.
Adres

Kattestraat 27
B-8520 Kuurne

Website: www.ekkuurne.be

Contact

Email: mail@ekkuurne.be

BE66 4653 1622 1143
(KRED BE BB)

Persoon

Maarten Hertoghs
maarten.hertoghs@ekkuurne.be